Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett

Szavak helyett cselekedetek.

A mi ruháink a teljes gyártási folyamat során tiszteletben tartják a Bolygónkat és az embereket.


Küldetésünk kezdettől fogva az volt, hogy kiváló minőségű ruhákat hozzunk létre a lehetö legfelelőségteljesebb és legetikusabb módon. Ezért törekszünk arra, hogy integráljuk a fenntarthatóságot minden tevékenységünkbe, megfontolt döntéseket hozva arról, hogy kivel dolgozunk, hogyan dolgozunk és milyen anyagokat használunk.


Biopamut, Megújuló erőforrások, ùjrahasznosított anyagok,


Fenntartható beszerzés

A gyapotmezőtől/farmtól a szekrényig/divatig/ruhatáradig


Hosszú út vezet a gyapotmezőtől a végtermékig, és a komplex ellátási lánc minden lépésében a legmagasabb szintű felelősség biztosítására törekszünk.


Kizárólag 100% bio pamuttal és újrahasznosított anyagokkal dolgozunk


A tOM. partnerei szorosan együttműködnek a beszállítóikkal, hogy csak a legjobb nyersanyagokat szerezzék be, amelyeket úgy termesztettek vagy állítottak elő, hogy ne ártsanak embereknek, állatoknak vagy a környezetnek. Kizárólag 100% GOTS tanúsított bio pamutot használunk Indiából.


A legkiválóbb minősítések

Ellátási láncunkat különböző független testületek és szabványok tanúsítják. Mindezek a tanúsítványok azt bizonyítják, hogy minden egyes lépésen a fenntarthatóságért és a bolygónk iránti tiszteletért dolgozunk.


GOTS - PETA approved VEGAN - OEKO-TEX - Organic Content Standard


FELELŐSSÈGTELJES GYÁRTÁS

Partnerünk szorosan együttműködik a Fair Wear Alapítvánnyal (FWF). Mindemellett számos egyéb olyan gyakorlatot is alkalmaznak, amelyek biztosítják a tisztességes munkakörülményeket.


Káros környezeti hatások minimalizálása

Tudatosak vagyunk a környezetre gyakorolt hatásunkkal kapcsolatban.

Külföldi partnergyáraink a legkorszerűbb szennyvíztisztító telepekkel vannak felszerelve, amelyek eltávolítják a mérgező elemeket a vízből, és biztosítják a biztonságos újrafelhasználást.