Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felettPrémium minőségű ruháink és kiegészítőink felelősségteljes és etikus módon készülnek, melynek átláthatóságát partnerünk, az alább felsorolt tanusítványokkal igazolja.


A teljes gyártási folyamatot felügyelik a gyapotmezőtől a kész termékekig, mindemellett törekednek arra, hogy integrálják a fenntarthatóságot minden tevékenységükbe, megfontolt döntéseket hozva arról, hogy milyen anyagokat használnak, kivel dolgoznak, és hogyan dolgoznak. Kevés termelővel és gyárral dolgoznak együtt, akikkel viszont szoros és hosszútávú együttműködésben vannak. Indiában egy külön csapatot hoztak létre az etikus és fenntartható gyártási folyamatok és munkakörülmények monitorolására.Partnerünk kizárólag 100% GOTS minősítésű biopamutot használ.
​A GOTS (Globális Organikus Textil-szabvány) azt mutatja, hogy a gyapotot ökológiai módon termesztették, szigorú környezetvédelmi szabványokat dolgoztak ki a feldolgozásra, a gyárakban méltányos munkakörülmények között, felnőtt embereket foglalkoztatnak, és az egész ellátási lánc - a nyersanyagok betakarításától a környezetileg és társadalmilag felelős gyártáson át a címkézésig - mindennek megfelel, amit egy független, harmadik fél tanúsított.
A GOTS célja, hogy meghatározzon egy, az ökológiai szövetekre vonatkozó univerzális szabványt - a gyapot termesztésétől és betakarításától, a környezetileg és társadalmilag felelős (Fair Trade) gyártáson keresztül a címkézésig - annak érdekében, hogy hiteles biztosítékot nyújtson a fogyasztók számára. A szabványok a fonalakra, szövetekre és ruhákra vonatkoznak, és kiterjednek valamennyi természetes rosttermék előállítására, feldolgozására, gyártására, csomagolására, címkézésére, kivitelére, behozatalára és forgalmazására. A GOTS folyamatos minőségellenőrzési és tanúsítási rendszert kínál a gyapotföldektől egészen a boltok polcaiig.


A PETA egy nemzetközi állatjogi nonprofit szervezet. Az általuk tanúsított ruhák fenntartható és környezetbarát anyagokból készülnek és garantálják, hogy a termék állatmentes ellátási láncon keresztül készült és teljesen vegán.


A Fair Wear Foundation-t 1999-ben alapítottak azzal a céllal, hogy javítsa a ruha- és textilipari munkakörülményeket. Erről bővebben a Fenntarthatóság --> Etikus gyártás menüpontban tudsz olvasni. 


A Global Recycled Standard (globális újrahasznosítási szabvány) egy nemzetközi termékszabvány, amely követelményeket támaszt az újrahasznosított anyagok tanúsításával szemben. Vizsgálja az újrahasznosított anyag tartalmát, a felügyeleti láncot, a társadalmi és környezetvédelmi gyakorlatokat valamint a vegyi anyagok használatát.
A szabvány meghatározza azokat a követelményeket, amelyek biztosítják az újrahasznosított anyagok tartalmának eredetét és 


Organic 100 Content Standard (OCS 100)
Ez a Textile Exchange tanúsítványa, amelynek célja a világ textiliparának fenntarthatóságának fokozása. A tanúsítvány az ökológiai gazdálkodásból származó anyagok arányára utal. Ez garantálja, hogy a termékben 95–100% organikus szálakat használnak.


Az OEKO-TEX® ECO PASSPORT a textil- és bőriparban használt vegyi anyagok, színezékek és segédanyagok független tanúsítási rendszere.

Többlépcsős folyamat során elemezik, hogy a vegyi termék minden egyes összetevője megfelel-e a törvényben előírt követelményeknek, és hogy nem káros-e az emberi egészségre.

Ezzel a tanusítvánnyal rendelkező gyártók igazolják, hogy a festékeik a fenntartható textilgyártáshoz felhasználhatóak. Szigorú szabályok betartása mellett a tanúsítványt évente meg kell újítani. 

Az OEKO-TEX® ECO PASSPORT tanusítvánnyal rendelkező festékek környezetbarátok és nem károsak az emberi egészségre.