Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felettSzállítási és fizetési feltételek

Csomag átvétele FOXPOST autómatából

Mikor kapom meg a csomagom, csomagautómatás átvétel esetén?

Miután a futár átvette tőlünk a csomagot, akár 1 munkanapon belül már át is veheted azt a választott célautomatából. A kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. 

Hogyan vehetem át a csomagom a FOXPOST autómatából?

Ha a csomag megérkezett az átvételi csomagautomatába, SMS-ben fogsz értesítést kapni. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert  nyitókóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Az sms tartalmazza a pontos átvételi határidőt (nap, óra, perc), ameddig a csomag átvehető az automatából.

Tudok utánvéttel fizeni csomagautómatás átvétel esetén?

Igen. Az utánvét összegét az automatáknál bankkártyával tudod kifizetni.


FOXPOST csomagautómatából történő átvétel díja:

950 Ft
Csomag átvétele házhozszállítás esetén

Mikor kapom meg a csomagot házhozszállítás esetén?

Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot az automatából. A csomagok kiszállítására a FOXPOST időgaranciát nem vállal.

Hogyan vehetem át a csomagom házhozszállítás esetén?

A kiszállítást megelőzően sms-ben és e-mailben értesítést kapsz a futár érkezési időpontjáról. Az e-mailben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a FOXPOST házhozszállító partnere által javasolt időpont nem megfelelő számodra vagy más címen szeretnéd átvenni a csomagot.

Utánvét esetén hogyan tudok fizetni a futárnak?

Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni.

Házhozszállítás díja:

2.300 Ft


A megrendelt termék  házhoz szállítás díjának fizetésének módja, számlázás.

Termékeinkről minden esetben névre szóló, ÁFA-s számlát állítunk ki.

A számla kiegyenlítésének módja lehet:

  • Utánvét:  Ilyenkor a terméket kiszállító FoxPost munkatársának adod át a vételárat.
  • Bankkártyás fizetés: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Átutalás

A megrendelt terméket utánvét esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni, illetve ha a FOXPOST csomagautómatából veszed át a csomagod, úgy az autómatánál kártyával tudsz fizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérj jegyzőkönyv felvételt és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Kérünk, hogy kizárólag abban az esetben rendelj utánvéttel, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak, illetve azt már előre kiegyenlítetted. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani. Köszönjük!