Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felettRólunk


A The Optimistic Movement-et azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy felhívjuk a figyelmet Bolygónk védelmének elengedhetetlen fontosságára, miközben összehangoljuk a divatot az etikával és a fenntarthatósággal.
Azt tapasztaljuk és úgy látjuk, hogy nehéz egyik napról a másikra 180 fokos fordulatot venni és megváltoztatni hétköznapi rutinjainkat a környezettudatosság jegyében. Minden tiszteletünk azoké, akik egy határozott döntés után fejest ugranak és egyik napról a másikra az összes környezettszennyező rutinjukat lecserélik és elkezdenek egy tudatos életet élni. Viszont sokan vannak úgy, hogy bár érezik, hogy változtatni kell és akarnak is, de csak lépésenként tudnak előre haladni. Többen kezdjük a változást a szelektív hulladékgyűjtéssel, ami egy idő után elindul a "zero waste" irányába. Elkezdünk odafigyelni arra, hogy ne csak szelektáljuk, de minimalizáljuk is a hulladék mennyiségét és komposztáljuk, amit lehet. Nem is beszélve arról, hogy nem használunk műanyag zacskót, szívószálat és kerüljük a műanyag vagy, bármilyen csomagolású termékeket. Majd elkezdünk házilag készíteni tisztítószereket és folytathatnám a sort, de a lényeg az, hogy lépésről lépésre haladva formáljuk át a cselekedeteinket, a napjainkat és válik az életünk tudatossá.

Hiszünk abban, hogy ha mindenki tesz egy lépést, szebb jövő áll előttünk. Step by step, day by day.

Azoknak, akik már"ott vannak", azoknak akik elindultak és azoknak is, akik most kezdenek lépegetni mutatunk egy újabb lehetőséget arra, hogy a divatot is lehet másként csinálni. 

A tom nem trendekben gondolkodik, hanem a tudatosságra fekteti a hangsúlyt. Mind az anyagfelhasználás, mind a gyártás, mind pedig a szemlélet távol áll felgyorsult világunk ’fast fashion’ márkáitól. Ruháink minősített biopamutból, újrahasznosított pamutból és újrahasznosított poliészterből készültek. A 'Fenntarthatóság' fül alatt részletesen írunk arról, hogy ezek az anyagok miért környezettudatosak és miért vannak nem csak a Bolygónkra, hanem minden élőlény számára jótékony hatással. Mindezek mellett ruháink és kiegészítőink vegánok és etikus gyártás során készültek.

De ha ez még nem lenne elég, minden tom ruha prémium minőségű, extra kényelmes és puha. A kiegészítőink újrahasznosított anyagokból készültek és strapabíróak. 

Termékeinkkel üzeneteket közvetítünk és összefogásra buzdítunk. Tematikus kollekcióinkban mottókkal, örök érvényű feliratokkal és grafikákkal kampányolunk egy – egy fontos cél vagy jelentőségteljes gondolat mellett. 


Ilyen fontos cél erdők telepítése, fák ültetése a globális felmelegedés ellen. A The Optimistic Movement részt vesz ebben a küzdelemben és a MyForest jóvoltából minden vásárlás után elültet egy fát. 


Amikor a tom-ot választod, segítesz egy szebb és fenntarthatóbb világ létrehozásában és hozzájárulsz a nagy közös célhoz, miközben divatos is maradsz.


Köszönjük, hogy velünk vagy!

A The Optimistic Movement csapata