Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felettA jótékonyság egy csodálatos lehetőség arra, hogy visszaadjunk valamit a világnak, melyből annyit elveszünk.
Küldetésünk védeni a Bolygónkat és tenni egy fenntarthatóbb jövőért, ezért minden vásárlásod után elültetünk egy fát a MyForest jóvoltából.


A MyForest közösségi erdők (Közösségi Erdőkért Alapítvány, 14.Pk.60.503/2019/2.) egy olyan kezdeményezés, amely először Magyarországon, majd nemzetközi szinten kíván platformot létrehozni a földön található erdők számának megduplázása érdekében.


A földi erdők számát azért kell megkétszerezni, mert a globális felmelegedés egyik legfontosabb oka az, hogy a Földről az ipari civilizáció kezdete óta eltűnt az erdőknek a kétharmada. A maradék egyharmadnyi erdőségek ugyanakkor már nem képesek magukban megkötni az emberi tevékenység által kibocsátott CO2 mennyiséget, mely folyamat a globális felmelegedéshez, és e folyamat végén az emberi civilizáció pusztulásához vezet.


1 tom vásárlás = 1 elültetett fa


Amikor a tom-ot választod, segítesz egy szebb és fenntarthatóbb világ létrehozásában és hozzájárulsz a nagy közös célhoz, miközben divatos is maradsz.


forrás:

https://www.myforest.hu/