Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett
Etikus gyártás

Szavak helyett​ cselekedetek

Ruháink a teljes gyártási folyamat során tiszteletben tartják a Bolygónkat és az embereket. A gyapotot úgy termesztik és a ruhákat úgy állítják elő, hogy ne ártsanak embereknek, állatoknak vagy a környezetnek.
Küldetésünk kezdettől fogva az volt, hogy kiváló minőségű ruhákat áruljunk, melyek a lehető legfelelősségteljesebb és legetikusabb módon készülnek.

Partnerünk - ahogyan mi is - törekszik arra, hogy integrálja a fenntarthatóságot minden tevékenységébe, megfontolt döntéseket hozva arról, hogy milyen anyagokat használ, kivel dolgozik, és hogyan dolgozik.

2012 óta szoros együttműködésben van a Fair Wear Foundation (FWF) független szervezettel, melyet 1999-ben alapítottak azzal a céllal, hogy javítsa a ruha- és textilipari munkakörülményeket. Az együttműködés alapja az ENSZ Emberi Jogokról szóló Nyilatkozata, mely nyolc munkaügyi normát határoz meg:

  1. a munka szabad választás
  2. tilos a kizsákmányoló gyermekmunka
  3. nincs diszkrimináció a foglalkoztatásban
  4. hivatlosan bejelentett munkaviszony
  5. a fizetésnek el kell érnie legalább a minimálbért
  6. munkaidő az ésszerűség határain belül legyen
  7. biztonságos és egészséges munkakörülmények
  8. szakszervezetekhez való szabad csatlakozás, alapítás

Partnerünk nem csak a törvényes minimálbért és a jogi alapokat garantálja, hanem orvosi ellátást, szülési szabadságot, valamint további előnyöket is kínál a munkavállalóinak, mint például gyermekfelügyeletet vállal minden gyárban és ösztöndíjat ajánlanak fel az ott dolgozók gyerekeinek.