Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett

Europaschule kollekció

A The Optimistic Movement nem csak egy fenntartható, prémium ruhamárka. Egy olyan mozgalom, amely szeretné a világot jobb hellyé tenni tudatos döntésekkel, hiszen a Bolygónk védelme és a fenntartható jövő kialakítása mindannyiunk közös ügye. Együtt arra ösztönözhetünk másokat, hogy megvédjük a Földanyát és mindenkit, akinek ez az otthona.

Boldoggá tesz minket, hogy ehhez a misszióhoz csatlakozott az Europaschule, így karöltve megalkottuk az Europaschule - tOM. ruhakollekciót.

Az Europaschule-kollekcióban etikusan gyártott, vegán, 100% minősített biopamutból vagy újrahasznosított anyagból készült pólókat és pulcsikat találtok, az iskola színeiben és logójával, felnőtt és gyerek méretekben. A tOM. prémium minőségű ruhák és kiegészítők felelősségteljes és etikus módon készülnek, melynek átláthatóságát partnerük az alább felsorolt tanúsítványokkal igazolja: GOTS, PETA Aproved Vegan, Fair Wear, Global Recycled Standard, OCS100, OEKO-TEX® ECO PASSPORT.

A gyártó a teljes gyártási folyamatot felügyeli a gyapotmezőtől a kész termékekig, mindemellett törekednek arra, hogy integrálják a fenntarthatóságot minden tevékenységükbe, megfontolt döntéseket hozva arról, hogy milyen anyagokat használnak, kivel dolgoznak és hogyan dolgoznak. Kevés termelővel és gyárral dolgoznak együtt, akikkel viszont szoros és hosszútávú együttműködésben vannak. Indiában egy külön csapatot hoztak létre az etikus és fenntartható gyártási folyamatok és munkakörülmények monitorozására, ami azt is jelenti, hogy elutasítják a gyermekmunkát.