Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett
  • Megnyitottunk!
    2021. SZEPTEMBER 14.

    Megnyitottunk!


    Mi vagyunk a The Optimistic Movement!

    A márka két gyerekkori barátnő közös álmát valósítja meg. Bár kisgyerekként még más tervekkel kacérkodtunk, a barátságunk és közös érdeklődési körünk töretlen maradt az évek során. Idővel egyre tudatosabbá váltunk és most jött el az ideje annak, hogy régi álmainkból valóságot kovácsoljunk.

    Menthetetlenül optimisták vagyunk és hiszünk az egység erejében. Hisszük, hogy minél többen fogunk össze, annál nagyobb hatással vagyunk arra, hogy a Földet jobbá tegyük minden itt élő számára.

    A The Optimistic Movement-et azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy felhívjuk a figyelmet Bolygónk védelmének elengedhetetlen fontosságára és megpróbáljuk összehangolni a divatot az etikával és a fenntarthatósággal.

    A tOM. nem trendekben gondolkodik, hanem a tudatosságra fekteti a hangsúlyt. Mind az anyagfelhasználás, mind a gyártás, mind pedig a szemlélet távol áll felgyorsult világunk ’fast fashion’ márkáitól.

    Termékeinkkel üzeneteket közvetítünk és összefogásra buzdítunk. Tematikus kollekcióinkban mottókkal, örök érvényű feliratokkal és grafikákkal kampányolunk egy – egy fontos cél vagy jelentőségteljes gondolat mellett.


    Találd meg a szívedhez legközelebb álló üzenetet!