Barion Pixel
Ingyenes szállítás 20.000 HUF felett
 • Raw cotton - a gyapot eredeti színe
  2022. ÁPRILIS 20.

  Raw cotton - a gyapot eredeti színe


  A festetlen, 100%-ban organikus pamutból készült Raw Cotton szövet a legjobb példa arra, hogy a stílus és a fenntarthatóság hogyan járhat együtt.

  Raw cotton ruháink és kiegészítőink teljesen színezékmentesek, ami azt jelenti, hogy minden ruhadarab a gyapot valódi színét tükrözi. Az anyag textúrájában láthatóak az eredeti növény apró foltjai, beleértve a magrészecskéket is, ami növeli szépségét és hitelességét. 

  A gyapot néhány tulajdonsága és színe némileg változhat olyan tényezőktől függően, mint az időjárás és a talajviszonyok, valamint befolyásolhatja a gyapot betakarításának időpontja. Ruháink tükrözhetik ezeket a finom különbségeket így magukban hordozva a pamut történetét, amelyből készültek.

  A gyártási folyamat a Raw Cotton szövetekhez lett igazítva a környezeti hatás minimalizálása érdekében. A kíméletesebb centrifugálási eljárás kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos centrifugálás, és megőrzi az eredeti gyapotnövény foltjait. Színezékek nélkül pedig kevesebb vegyszert és akár 920%-kal kevesebb vizet és energiát használunk.


  Raw Cotton ruháink a természet tiszteletét tükrözik.